نرم افزار کتیا CATIA، نرم افزاری کاملا قدرتمند و کاربردی به خصوص در مباحثی نظیر طراحی و ساخت به کمک کامپیوتر CAE محسوب می شود.
شاید به جرأت بتوان این نرم افزار را از سرآمدان نرم افزارهای طراحی به کمک کامپیوتر و از کارامدترین آنها دانست. این نرم افزار چه برای رشته های مهندسی و به خصوص مهندسی مکانیک، شاخه های مرتبط با آن، و مهندسی پزشکی و چه برای تمام افرادی که تمایل دارند ایده های ذهنی خود از یک دستگاه یا جسم را به عمل تبدیل کنند، یک نرم افزار بسیار مهم و کاربردی است. جدا از این، این نرم افزار امکان درآمدزایی را با داشتن دید لازم مهندسی ایجاد خواهد کرد.
مباحث این دوره که مقدمه ای بر نرم افزار کتیا و شامل چهار محیط پایه ای زیر است:
در این آموزش محیط های یاد شده به تفکیک و در ارتباط با هم مورد بررسی قرار می گیرند و کاربردی ترین دستورات در هر محیط، با کار گرفته می شود تا آموخته های فرد، بیشترین کمک را به انجام خواسته های طراحیش در آینده بنمایند. در کنار این، دستوراتی از محیط های دیگر که در این چهار محیط نیز می توانند مفید باشند مورد اشاره قرار می گیرند. گرچه شاید برای مخاطبینی که با نرم افزارهای CAD آشنایی ندارند، جلسات آغازین جذاب نباشد، اما مطمئنا پس از فراگیری مبانی در این جلسات، در جلسات پس از آن با پیاده سازی ایده ها و طرح های ذهنی شان، از این آموزش لذت خواهند برد.
این آموزش در مرحله پیش از انتشار قرار دارد.
معرفی سابروتین UMAT
لزوم استفاده از سابروتین UMAT
...
آموزش راه اندازی LCD با آردوینو
نحوه برنامه نویسی LCD در آردوینو
...
معرفی روش طراحی آزمایش تاگوچی
طراحی آزمایش به روش تاگوچی در مینی تب
...
معرفی محیط Minitab و شروع کار با نرمافزار
محاسبات مقدماتی (توابع، آمارهها، احتمال)
...
نمای فوقانی جمجمه
نمای تحتانی جمجمه
...
کنترل سازه قبل از تحلیل
آنالیز سازه، بررسی نیروهای داخلی اعضا و کنترل آن
...
مدلسازی سناریوهای مختلف حادثه
محاسبه ی سرعت فرار مواد شیمیایی از مخازن، گودالها ...
...
معرفی سابروتین UMAT
لزوم استفاده از سابروتین UMAT
...